hhd6anekhm 1
NEBOSH Terakreditasi - Sertifikat Umum Internasional

NEBOSH Terakreditasi - Sertifikat Umum Internasional

£595.00

Ing papan kerja global, ilmu sing sehat babagan praktik kesehatan lan keselamatan kerja sing apik ing skala internasional minangka elemen penting kanggo nglakokake bisnis sing aman lan efisien. Kursus online kanthi nilai paling apik iki dianugerahi dening Dewan Ujian Nasional sing diakui sacara internasional kanggo Keamanan lan Kesehatan Pendhudhukan (NEBOSH) menehi wewenang marang para pengusaha lan karyawan kanggo nggawe papan kerja sing aman ing level internasional.

Gratis pengiriman ing saindenging jagad kanthi kabeh pesenan luwih saka $ 50

  • 30 dina ngasilake gampang
  • Pesen sampeyan sadurunge jam 2.30 sore kanggo pengiriman dina sing padha
Checkout Aman Dijamin

Laporake Penyalahgunaan

Description

Ing papan kerja global, ilmu sing sehat babagan praktik kesehatan lan keselamatan kerja sing apik ing skala internasional minangka elemen penting kanggo nglakokake bisnis sing aman lan efisien. Kursus online kanthi nilai paling apik iki dianugerahi dening Dewan Ujian Nasional sing diakui sacara internasional kanggo Keamanan lan Kesehatan Pendhudhukan (NEBOSH) menehi wewenang marang para pengusaha lan karyawan kanggo nggawe papan kerja sing aman ing level internasional. Iki nyebabake ora mung papan kerja sing luwih aman, luwih seneng nanging kinerja sing luwih dhuwur, kredibilitas sing luwih apik lan uga nambah untung.

Apa Kursus kasebut?

Sertifikat Umum NEBOSH Internasional (IGC) dirancang kanggo menehi wong ngerti babagan prinsip sing ana gandhengane karo kesehatan lan safety, identifikasi lan kontrol bebaya papan lan kepiye cara ngetrapake ilmu kasebut ing papan kerja. Sertifikasi IGC adhedhasar standar internasional kayata Organisasi Buruh Internasional (ILO), lan undang-undang lan praktik budaya lokal dipertimbangkan yen perlu.

Kepiye Cara Ujian kasebut?

Komponen ujian IGC1 lan GC2 ditaksir nganggo rong ujian tinulis rong jam kalebu sepuluh soal wangsulan cekak lan siji soal jawaban dawa saben ujian. Sampeyan duwe keluwesan kanggo ujian ing wektu lan lokasi sing sampeyan pilih. Sawise iku, sampeyan ngrampungake komponen GC3 saka penilaian sing kalebu penilaian praktis rong jam ing papan sampeyan, biasane sajrone 14 dina sawise tes tertulis. Uga ana syarat kanggo nulis laporan cekak.

Ujian resmi (ora kalebu regane) mung bisa dipesen liwat NEBOSH, hubungi wong kanggo rega paling anyar. Sawise rampung latihan, kita saranake sampeyan supaya ujian kudu enggal-enggal kanthi ilmu sing isih seger.

POIN PEMBELAJARAN KUNCI

Cepet-cepet kanthi praktik paling apik babagan kesehatan lan keselamatan kerja internasional kanthi nggarap unit sing gampang diakses.

  • Miwiti kanthi entuk landasan sing apik kanggo manajemen kesehatan lan keselamatan internasional (IGC1).
  • Kemajuan kanggo sinau babagan ngontrol bebaya papan kerja internasional (GC2).
  • Rampungake skillet sampeyan kanthi nutupi aplikasi praktis kesehatan lan keamanan internasional (GC3).

Keuntungan KURSUS INI

  • Sinau babagan 130 jam konten ing kabeh piranti miturut wektu lan papan sing cocog karo sampeyan.
  • Grafis lan modul interaktif sing bermutu nggawe sinau apik lan nyenengake.
  • Etos praktis lan skenario realistis tegese sampeyan ngrampungake sinau kanthi katrampilan nyata.
  • Akses konten kursus sajrone rong taun suwene.
  • Pambiji kasedhiya ing basa Inggris, Arab lan Turki.
  • Entuk sertifikasi NEBOSH internasional minangka prestasi sing ningkatake karir sing bakal mbukak kesempatan ing Inggris lan liya-liyane.
  • Nyekel Sertifikat Umum NEBOSH ngirim pesen jaminan sing menehi inspirasi marang pelanggan lan karyawan.
  • Individu sing wis disertifikasi NEBOSH nglindhungi majikan saka risiko kejahatan, biaya anané, pengadilan lan ngilangi reputasi.

Goleki babagan kesehatan lan keamanan sampeyan ing level internasional kanthi ndhaptar Sertifikat Umum NEBOSH Internasional babagan Kesehatan lan Keselamatan Pekerjaan saiki.

Dhukungan tutor kasedhiya dina Senen nganti Jumuah 9 esuk - 5 sore (kasedhiya ing Jam Bisnis).

Dhukungan tutor kasedhiya liwat email, dhukungan telpon kasedhiya yen dijaluk.

Kursus Sertifikat Umum NEBOSH Internasional ditawakake dening E-Careers kanthi asosiasi karo panyedhiya kursus sing akreditasi NEBOSH Wise Global Training

informasi tambahan

Kalebu Ujian

Ora Ana

Jinis Kursus

Kursus Online

Tanggal Kadaluwarsa Sawise Tuku

12 sasi

Certification

Sertifikat Umum NEBOSH Internasional

Dibutuhake RAM

1 GB

Sistem operasi

Mac OS, Windows 7, Windows 8

browser

Google Chrome, Internet Explorer 8 utawa ndhuwur, Mozilla Firefox, Safari 6 utawa ndhuwur

kompatibilitas

Mac, Windows

reviews

Ana ora review durung.

Mung mlebu ing pelanggan sing wis tuku produk iki bisa ninggalake review.

Informasi Penjual

Enquiry Product